شامپو موی چرب و درمان چربی مو

سلام در این پیج محصولات متناسب با پوست و موی شما اریه می شود .

شامپو موی چرب و درمان چربی مو

سلام در این پیج محصولات متناسب با پوست و موی شما اریه می شود .

باسلام در این وبلاگ محصولات شامپو گیاهی و صابون تخصصی متناسب با هارمونی پوست و موی شما که سازگار با آب و هوای داخل ایران است توسط دو تن از کارشاسان معرفی میگردد .
جهت اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت سفارش
09197101367 کاریزی
09396832515 حسینی
تماس بگیرید.
باتشکر

آکنه ؛ علائم، علل، پیشگیری و درمان

 

آکنه نوعی بیماری مزمن و التهابی پوستی است که باعث ایجاد لکه و جوش هایی به خصوص در صورت، شانه ها، پشت، گردن، سینه و بالای بازوها می‌شود.

جوش های سر سفید، جوش های سر سیاه، کیست ها و ندول ها انواع آکنه هستند و این بیماری شایع ترین بیماری پوستی در جهان است.

این وضعیت معمولاً با فعال شدن غدد چربی در دوران بلوغ روی می‌دهد، اما می‌تواند در هر سنی بروز کند. این شرایط خطرناک نیست اما می‌تواند زخم‌های پوستی برجای گذارد.

این غدد چربی تولید می‌کنند و در مردان و زنان، توسط هورمون های مردانه که از غدد فوق کلیوی ترشح می شوند، تحریک ‌می شوند.

حداقل ۸۵ درصد افراد در سنین ۱۲ تا ۲۴ سال با بروز آکنه مواجه می‌شوند.

 

حقایقی درباره آکنه

در اینجا اطلاعاتی در مورد آکنه آورده شده است:

  • آکنه نوعی بیماری پوستی است که غدد چربی واقع در قاعده فولیکول های مو را درگیر می‌کند.
  • این بیماری ۳ نفر از هر ۴ نفر دارای سنین ۱۱ تا ۳۰ سال را درگیر می‌کند.
  • این بیماری خطرناک نیست، اما می‌تواند اسکارهای پوستی برجای گذارد.
  • درمان به شدت و میزان پایداری آن بستگی دارد.
  • فاکتورهای خطر شامل ژنتیک، سیکل قاعدگی، اضطراب و استرس، آب و هوای گرم و مرطوب، استفاده از لوازم آرایشی دارای پایه روغنی و فشردن جوش ها هستند.

چه عواملی در بروز آکنه بزرگسالی مؤثر هستند؟

آکنه بزرگسالی یا آکنه بعد از بلوغ، آکنه ای است که بعد از ۲۵ سالگی روی می‌دهد. در بیشتر موارد، همان عواملی که موجب بروز آکنه نوجوانی می‌شوند، در آکنه بزرگسالی نیز نقش دارند. چهار عاملی که نقش مستقیمی در بروز آکنه دارند عبارتند از: تولید بیش از حد روغن، مسدود شدن منافذ توسط سلول های چسبنده پوست، باکتری ها و التهاب.

چندین عامل غیرمستقیم، مانند موارد زیر، نیز وجود دارد که عوامل مستقیم فوق را تحت تأثیر قرار می‌دهد:

  • هورمون ها، استرس و سیکل قاعدگی در زنان، همگی در تولید روغن مؤثر هستند
  • محصولات مو، محصولات مراقبت از پوست و آرایش، که می‌توانند منجر به مسدود شدن منافذ پوست شوند
  • رژیم غذایی، که می‌تواند در التهاب تمام بدن نقش داشته باشد.

برخی داروها مانند کورتیکواستروئیدها، استروئیدهای آنابولیک و لیتیوم نیز می‌توانند در ایجاد آکنه مؤثر باشند.

بسیاری از اختلالات پوستی، از جمله آکنه، می‌توانند دریچه ای به سوی بیماری سیستمیک باشند. به عنوان مثال، ریزش مو، رشد بیش از حد موها، سیکل قاعدگی نامنظم، یا افزایش یا کاهش سریع وزن همراه با آکنه، یا بروز سریع آکنه بدون سابقه قبلی، همگی می‌توانند علامت خطر یک بیماری زمینه ای مانند سندرم پلی کیستیک تخمدان، یا سایر اختلالات غدد درون ریز باشند.

در صورت مواجهه با علائم دیگر پزشک را از این موضوع مطلع سازید؛ ممکن است پزشک نسبت به معاینات بیشتر توصیه داشته باشد.

پوست انسان دارای منافذی است که با غدد چربی زیر پوست ارتباط دارد. فولیکول ها غدد را به منافذ متصل می‌کنند. فولیکول ها کیسه های کوچکی هستند که وظیفه تولید و ترشح مایع را بر عهده دارند.

غدد مایعی روغنی به نام سبوم تولید می‌کنند. سبوم سلول های مرده پوست را از طریق فولیکول ها به سطح پوست می‌رساند. یک موی کوچک از طریق فولیکول به خارج از پوست رشد می‌کند.

جوش ها با مسدود شدن این فولیکول ها ایجاد می‌شوند و روغن در زیر پوست تجمع می‌یابد.

سلول های پوستی، سبوم و مو می‌توانند همه در پلاک تجمع یابند. این پلاک با باکتری ها آلوده شده و در نتیجه متورم می‌شود. با آغاز تجزیه پلاک، جوش شروع به ظاهر شدن می‌کند.

ﭘﺮﻭﭘﻴﻮﻧﻲ ﺑﺎﻛﺘﺮﻳﻮﻡ ﺁﻛﻨﻪ (P. acnes) نام باکتری هایی است که روی پوست زندگی می‌کنند و به عفونت جوش ها کمک می‌کنند.

تحقیقات نشان می‌دهد که شدت و فراوانی آکنه به سویه باکتری ها بستگی دارد. همه باکتری های آکنه منجر به ایجاد جوش نمی شوند. سویه ای وجود دارد که به عاری ماندن پوست از جوش کمک می‌کند.

فاکتورهای هورمونی آکنه

فاکتورهای گوناگونی در القای آکنه نقش دارد، اما علت اصلی آن افزایش سطح آندروژن است. آندروژن نوعی هورمون است که با آغاز نوجوانی سطح آن افزایش می‌یابد. این هورمون در زنان به استروژن تبدیل می‌شود.

افزایش سطح آندروژن موجب رشد غدد چربی واقع در زیر پوست می‌شود. غده بزرگ شده سبوم بیشتری تولید می‌کند. سبوم اضافی دیواره های سلولی منافذ را تجزیه کرده و امکان رشد باکتری را فراهم می‌کند.

 

سایر محرک های احتمالی آکنه

بر اساس برخی از مطالعات، فاکتورهای ژنتیکی نیز ممکن است منجر به افزایش خطر شوند.

سایر دلایل عبارتند از:

  • برخی از داروهایی که حاوی آندروژن و لیتیوم هستند
  • مواد آرایشی روغنی
  • تغییرات هورمونی
  • استرس عاطفی
  • قاعدگی

چگونه می‌توان از بروز آکنه پیشگیری کرد؟

مانند بیشتر رخدادهای زندگی، آکنه نیز همیشه کاملاً تحت کنترل فرد نیست. با این وجود، چندین نکته کلیدی وجود دارد که برای کمک به پیشگیری  از بروز آکنه توصیه می‌شود:

  • هرگز با آرایش به رختخواب نروید.
  • برچسب ها را چک کنید: هنگام خرید محصولات آرایشی و مراقبت از پوست، همیشه به دنبال عبارت “non-comedogenic (غیر کومدون زا)” ، “oil-free (بدون روغن)” یا “won’t clog pores (منافذ پوستی را مسدود نمی کند)” باشید.
  • از مصرف روغن های صورت و محصولات موهای حاوی روغن خودداری کنید.

برخی از لکه های آکنه واقعاً آکنه نیستند، اما تغییرات رنگی پس از التهاب ناشی از ضایعات آکنه قبلی یا کندن آکنه یا جوش هستند. برای جلوگیری از تیره شدن این لکه ها، هر روز از ضد آفتاب با SPF 30، آبرسان یا روشن کننده استفاده کنید.

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد تغییرات خاص رژیم غذایی می‌تواند به کاهش ریسک آکنه کمک کند. به عنوان مثال، بررسی داده‌های ۱۴ مطالعه مشاهده ای که شامل حدود ۸۰،۰۰۰ کودک، نوجوان و جوان بود، ارتباطی بین محصولات لبنی و افزایش خطر آکنه را نشان داد.

برخی مطالعات، ارتباط میان غذاهای با شاخص قند بالا (غذاهایی که باعث می‌شوند با سرعت بیشتری سطح قند خون افزایش یابد) و آکنه را نشان دادند.

با این اوصاف بهتر است در مورد اطلاعات نادرست درباره تغذیه و پوست محتاط باشید. ما به دنبال اطلاعات علمی و مبتنی بر داده هستیم؛ شواهد مربوط به ارتباط میان رژیم غذایی و آکنه در حال شکوفایی هستند. احتمالاً در آینده، اثر رژیم غذایی بر آکنه بهتر درک شود.

 

منابع :

https://www.darmankade.com/blog/acne/

 

صابون زردچوبه بیز

صابون زردچوبه بیز : پوست، بزرگترین ارگان بدن است که هر روزه در معرض آلودگی ها، مواد شیمیایی و تشعشعات خورشیدی قرار دارد. همین مساله باعث پیری زودرس و ایجاد چین و چروک بر روی پوست می شود.

با وجود تمام محصولات شیمیایی موجود در بازار که همگی در دراز مدت، خود موجب مشکلات پوستی می شوند، بهتر است از موادی استفاده کنیم که سلامت پوست را تضمین می کند.

خواص صابون زردچوبه بیز

صابون زردچوبه در بهبود جای زخم آکنه و جلوگیری از آکنه موثر است و سبب درخشندگی پوست می‌شود.

نظرات  (۲)

این صابون واسه لک صورت و جوش رو دستش نیست

خیلی عالیه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی