شامپو موی چرب و درمان چربی مو

سلام در این پیج محصولات متناسب با پوست و موی شما اریه می شود .

شامپو موی چرب و درمان چربی مو

سلام در این پیج محصولات متناسب با پوست و موی شما اریه می شود .

باسلام در این وبلاگ محصولات شامپو گیاهی و صابون تخصصی متناسب با هارمونی پوست و موی شما که سازگار با آب و هوای داخل ایران است توسط دو تن از کارشاسان معرفی میگردد .
جهت اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت سفارش
09197101367 کاریزی
09396832515 حسینی
تماس بگیرید.
باتشکر

 

سلامت پوست و مو تنها با سبوس 

 

روغن برنج در خدمت پوست

– آنچه کمتر مورد توجه قرار می گیرد خواص برنج و روغن آن برای پوست است. اگر شما تا به حال از این روغن برای تمیز کردن پوست صورت تان بهره برده باشید ، حتماً متوجه شده اید که خاصیت پاک کنندگی این روغن نقره فام، بسیار بالاست. اما این تنها قسمت کوچکی از قضیه است، چرا که جنس چرب این روغن باعث می شود که برنج خاصیت لایه برداری متوسط داشته باشد. این بدان معناست که اسیدهای چرب موجود در روغن برنج به سلول های شاخی و مرده سطح پوست متصل شده و آنها را به آرامی از روی پوست برمی دارد. این امر باعث می شود پس از ماساژ ملایم صورت با روغن برنج، پوست شما کاملاً صاف و نرم و براق شود.

– خاصیت دیگر روغن برنج، تغذیه پوست است. آنها که پوست خشک و چروک خورده ای دارند، بیشترین استفاده را از این منبع غنی اسیدهای چرب می برند. اگر یک شب، پوست تان را با برنج تنها بگذارید متوجه خواهید شد که اسیدهای چرب و آمینه بسیار ارزشمندی که به وفور در این روغن یافت می شوند، آرام آرام از لایه های سطحی پوست شما عبور کرده و به اعماق پوست وارد می شوند.
از این رو است که مصرف طولانی مدت روغن برنج به صورت شبانه، روی پوست به افزایش خاصیت ارتجاعی و جوانی پوست و کاهش خطر و خطوط پوست کمک قابل توجهی می کند.

– عصاره سبوس برنج با تشکیل یک لایه بر روی پوست بعد از شستشو، از خشک شدن پوست جلوگیری کرده و به این وسیله از پوست محافظت می‌کند.

– روشن کردن و صاف کردن پوست از دیگر خواص این روغن است.

– برای ساخت کرم‌های پوستی جهت رفع خشکی پوست و ترک خوردگی سرآرنج، زانوها، پاشنه پا، دست‌ها و نقاط دیگر بدن، از عصاره طبیعی سبوس برنج استفاده می‌کنند.

– روغن سبوس برنج نه تنها با مرطوب نگه داشتن پوست باعث نرمی ‌آن می‌شود، بلکه با رطوبت‌دهی به پوست از ترک خوردن آن نیز جلوگیری می‌کند.

– روغن سبوس با پاک کردن اکسیژن فعال از سطح پوست، از تشکیل پراکسید چربی که باعث چروک شدن و پیری زودرس پوست می‌شود جلوگیری می‌کند.

 

سلامت پوست و مو تنها با سبوس برنج

برنج و مو

دیگر عاملی که در برنج باعث شده آن را یک حامی بزرگ برای پوست و موهایمان بدانیم، وجود مقادیر قابل توجه ویتامین b در برنج است. آنهایی که به سبب تلخی روزگار یا ارث و میراث گذشتگان و یا فقر غذایی به ریزش مو مبتلا و به مطب پزشکان رفته اند، خوب می دانند که اولین دارویی که هر پزشکی پس از کند و کاو درباره علت بیماری برای آنها تجویز می کند، ویتامین های گروه b و به خصوص5 b است چرا که این ویتامین خاصیت عجیبی در تحریک سوخت و ساز سلول های زنده و فعال پیاز مو دارد، یعنی همان چیزی که یک موی فعال برای زیستن و رشد کردن به آن نیاز دارد.

 

تغذیه مناسب برای کاهش ریزش مو 

به خاطر داشته باشید که شایع‌ترین دلیل ریزش مو کمبود دریافت مواد غذایی است، و رژیم های غیر‌اصولی کاهش وزن و گیاهخواری منجر به ریزش مو می‌شوند. در ادامه به مواد غذایی می‌پردازیم که برای کاهش ریزش مو کمک کننده هستند:

پروتئین : ماده اصلی برای ساخت پوست، مو و ناخن، پروتئین و واحدهای سازنده آن یعنی اسید آمینه است؛ پروتئین در انواع گوشت، تخم مرغ و ماهی به وفور یافت می‌شود.

کلسیم و منیزیم : برای دریافت کلسیم و منیزیم کافی از شیر و لبنیات به مقدار کافی استفاده کنید و در صورتی که به لاکتوز حساسیت دارید و با خوردن شیر دچار دردهای شکمی ‌می‌شوید، از فرآورده‌های لبنی دیگر مانند ماست استفاده کنید.

بیوتین و ویتامین‌های گروه B : بیوتین و ویتامین‌های گروه B به ویژه ویتامین B6 در ترمیم پوست و پیشگیری از ریزش مو نقش بسیار مهمی‌ دارند. از منابع مناسب برای تامین این ویتامین‌ها می‌توان جگر، موز، دانه آفتابگردان، ماهی، مرغ، جوانه گندم، آلوی خشک، گوشت، غلات سبوس‌دار، مخمر و زرده تخم‌مرغ و بادام زمینی را نام برد.

آنتی اکسیدان‌ها : ویتامین E، ویتامین C، پیش‌ساز ویتامین A که در سیب‌زمینی شیرین، هویج، اسفناج، کدو حلوایی، زردآلو، کلم براکلی، گریپ فروت یافت می‌شوند، همچنین روی و سلنیوم همه آنتی اکسیدان‌هایی هستند که در درمان و پیشگیری ریزش مو تاثیر فراوانی دارند. آنتی‌اکسیدان‌ها تاثیراتی که آلودگی هوا بر رشد و سلامت موها می‌گذارد را نیز تا حد زیادی خنثی می‌کنند.

اسیدهای چرب اُمگا-۳ و اُمگا-۶ : از اسیدهای چرب اُمگا-۳ مهم می‌توان آلفا- لینولنیک اسید و ایکوزا پنتانوئیک اسید(EPA) را نام برد که در ماهی‌های آب سرد مانند ماهی سالمون و ساردین، روغن سویا و کانولا، جوانه گندم، روغن گردو، روغن تخم کتان یا پنبه و روغن ماهی به فراوانی یافت می‌شوند. اسید چرب اُمگا-۶ نیز، اسید لینولئیک است که در روغن‌های غیر اشباع گیاهی مانند روغن ذرت، روغن کانولا، روغن سویا، روغن بادام زمینی و روغن آفتابگردان یافت می‌شود.

 

از دیگر خواص سبوس برنج و روغن آن برای پوست و مو می توان به موارد زیر اشاره کرد.

– تقویت روند بازسازی طبیعی پوست
– کمک به تجدید و بهبود سطح پوست
– تغذیه سلول های پوست با ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها موجب کاهش روند پیری می شود.
– بهبود رنگ پوست
– کاهش بروز چین و چروک پوست و خطوط ریز روی آن
– حفظ سلامتی 
– محافظت از مو در برابر آسیب های نور خورشید
– نرمال کردن میزان چربی پوست سر
– کمک در درمان شوره سر
– تقویت و تغذیه مو
– تقویت و ضخیم شدن تارهای مو

ترکیبات موثر موجود در سبوس برنج

اینوزیتول : از ترکیبات موجود در این روغن است که رشد و بازسازی سلول‌های پوست را سرعت می‌بخشد.

هوریزن اویل : از ترکیبات موجود در سبوس برنج است که با جذب اشعه ماوراء‌بنفش خورشید از پیری پوست جلوگیری می‌کند، این ترکیب از طریق افزایش ترشحات پوستی سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد و در حقیقت عمل لایه‌برداری را به صورت ملایم انجام می‌دهد.

اسید فیتیک : ترکیب دیگری است که در سبوس انواع غلات یافت می‌شود؛ اسید فیتیک موجود در سبوس برنج رشد سلول‌های پوست را تحریک کرده و باعث به هم پیوستگی و سلامت پوست می‌شود.

کشفیات جدید علمی در خصوص دیگر فواید سبوس

هم اکنون پزشکان اتفاق نظر دارند که سبوس مهم ترین راه درمان طبیعی یبوست به شمار می رود . جلوگیری از یبوست نیز از بروز بواسیر ، التهاب دیورتیکول (کیسه ای مدوربه اشکال و اندازه های مختلف است که در جدار داخلی روده ایجاد می شود)، سرطان کولون، شقاق، فیستول، شکاف بافت معده و عفونت های دستگاه گوارش (که غالباً در میان افراد مسن مشاهده می گردد) پیشگیری می کند.
توصیه می شود همراه با مصرف سبوس، مایعات و آب فراوانی نیز مورد مصرف قرار گیرد.
بر اساس پژوهش های مختلف ، سبوس غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می شود. این فیبر و الیاف را که بیشتر مواد سلولزی و همی سلولزی می باشد، اکثر مردم می شناسند و می دانند که مصرف آن موجب افزایش حجم مدفوع می گردد. افزایش حجم مدفوع عامل اساسی مبارزه با یبوست و بیماری کولون و پیدایش سرطان کولون می باشد.

البته باید گفت که فیبرهای گیاهی به دو نوع محلول و نامحلول تقسیم می شوند. سبوس گندم جزء فیبرهای غذایی نامحلول است که در جلوگیری از یبوست و سایر بیماری های روده بزرگ تاثیر زیادی دارند. سبوس جو و برنج جزء فیبرهای محلول می باشند که اثر زیادی در کاهش کلسترول خون دارند.

سبوس، ملین و مسهل قوی ( ضد یبوست )

یکی از پژوهشگران علوم تغذیه و فیزیولوژی دستگاه گوارش به نام جین کاربر می گوید : “در تنظیم سیستم گوارشی و رفع یبوست هیچ ماده ای با قدرت سبوس برابری نمی کند. سبوس موجب رانش مدفوع در طول لوله های روده ی کوچک و بزرگ شده و در عین حال تاثیر فراوانی بر حرکات موجی شکل روده ها دارد”.

علاوه بر آن یبوست باعث جذب سموم مدفوع و ورود آنها به خون شده و خون را کثیف و غلیظ می سازد. پیداست که خون آلوده محیط مناسبی برای تغذیه ی سلول ها و نیز گلبول های سفید و قرمز نبوده و سبب تیرگی رنگ رخسار و رسوب مواد سمی در انتهای مفاصل و درد و التهاب آنها در نواحی کمر و پا می گردد. به ویژه اگر همراه با اوره و اسید اوریک بالا ناشی از مصرف زیاد مواد پروتئینی مانند گوشت های قرمز باشد ، این اثرات تشدید می شود.
یبوست بر سیستم عصبی و روابط و رفتار افراد نیز اثر می گذارد و موجب بروز عصبانیت ، پرخاشگری ، افسردگی ، تنش های روانی، خستگی های مفرط، کوفتگی بدنی، بی حوصلگی، کسالت و سرانجام پیری زودرس در اثر رادیکال های آزاد می گردد.

فیبرهای گیاهی به دو نوع محلول و نامحلول تقسیم می شوند. سبوس گندم جزء فیبرهای غذایی نامحلول است که در جلوگیری از یبوست و سایر بیماری های روده بزرگ تاثیر زیادی دارند.سبوس جو و برنج جزء فیبرهای محلول می باشند که اثر زیادی در کاهش کلسترول خون دارند. توصیه می شود هنگام مصرف سبوس ، از نوشیدن مایعات به ویژه آب ، آب میوه ها و نیز مصرف روغن زیتون غافل نشوید. این مواد به اثر بخشی سبوس در حفظ سلامتی بدن کمک می کنند.

فیبر و الیاف گیاهی سبوس عامل باز دارنده ی سرطان کولون

پژوهش های جدید نشان می دهد که مصرف سبوس و نان سبوس دار احتمال پیدایش سرطان کولون و راست روده را کاهش می دهد.
سبوس موجب تخمیر و آزاد سازی ترکیبات ناشی از سوخت و ساز بدن در کولون می گردد و همین پدیده یعنی پیدایش ترکیبات ناشی از فعل و انفعالات متابولیسم، عامل باز دارنده در پیدایش سرطان روده ها و مانع حدوث بیماری های دستگاه گوارش است.

آیا زیاده روی در مصرف سبوس مجاز است؟

همان گونه که کاهش یا عدم مصرف سبوس برای عملکرد سیستم گوارشی مناسب نیست، افراط و زیاده روی در مصرف سبوس نیز عارضه به وجود می آورد. بنابراین توجه به نکات زیر ضروری است :

– زیاده روی در مصرف سبوس ممکن است ایجاد اسهال نماید.
– زیاده روی در مصرف سبوس منجر به انسداد روده و التهاب دیورتیکول روده می شود.
– توصیه می شود پس از مصرف سبوس، مایعات و آب فراوانی نیز مورد مصرف قرار گیرد.

پس رعایت اعتدال و میانه روی در مصرف هر نوع ماده غذایی ( هر چند که مفید باشد ) لازم و ضروری است.

خواص شگفت آور سبوس برنج برای لاغری

فیبرها از جمله ترکیبات موثر در دانه ها سبوس برنج هستند که به کاهش وزن کمک می کنند. مصرف منظم و متعادل این ترکیبات در رژیم غذایی موجب کاهش وزن و سلامتی عمومی بدن می شود. اما استفاده موقت و کوتاه مدت از این مواد غذایی طبیعی حاوی این ترکیبات تاثیر کمی در کاهش وزن دارد. به علاوه یک رژیم غذایی سالم کاهش وزن, باید حاوی تمام مواد مغذی و مورد نیاز بدن باشد تا سلامتی بدن به خطر نیفتد. سبوس برنج یکی از مواد مغذی سالم محسوب می شود که سرشار از بسیاری از مواد مغذی ضروری بدن است. به علاوه روغن سبوس برنج سرشار از فیبر است و می تواند در برنامه غذایی کاهش وزن قرار بگیرد.

 

منابع :

https://lianaa.org//

 

 

 

انسان ها هزار سال است که از غلات بعنوان یک ماده غذایی استفاده می کنند.

غلات در بسیاری از کشورها در سرتاسر دنیا غذای اصلی محسوب می شوند.

بخش اعظم ارزش غذایی غلات در سبوس آن نهفته است.

سبوس، پوسته سفت روی دانه های غلات است که علاوه بر بسیاری از خواص متنوع به دلیل غیرمحلول بودن به تسهیل فرآیند گوارش غذا کمک میکند و در پیشگیری از یبوست موثر است.

 

سبوس گندم به دلیل آنکه منبع غنی از فیبر خوراکی، و انواع املاح معدنی و ویتامین هاست، خواص تغذیه ای فوق العاده ای دارد.

مطالعات حاکی از آن است که دریافت مقادیر بالایی از فیبر غلات با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سندرم متابولیک مرتبط است.

سبوس گندم همچنین حاوی کربوهیدرات و فیبرهای خوراکی و مقادیر کمتری نیز چربی و پروتئین است.

همچنین این ماده خوراکی منبع غنی از انواع ویتامینهای ب است.

سبوس گندم منبع غنی از هشت ماده معدنی مهم شامل منگنز، منیزیم، سلنیوم، فسفر، آهن، پتاسیم و روی است.

 

جو نیز از غلات دیگری است که سبوس آن خواص فوق العاده ای دارد. سبوس جو نیز حاوی مقدار قابل توجهی فیبر خوراکی، پروتئین و سلنیوم است.

 

سبوس گندم، یکی از محصولات فرعی در صنعت آسیاب برنج بوده و غنی از موادمغذی مانند اوریزانول ها، توکوفرول ها، توکوترینول ها، فیتواسترول ها و فیبرهای رژیمی می باشد.

سبوس برنج یک منبع غنی از پروتئین ها، ویتامین ها، فیبرها و آنتی اکسیدان ها بوده و خواص و فواید سلامتی متعددی دارد.

 

سبوس چند غله به دلیل فراهم نمودن ترکیبات مغذی گوناگون، مزایای سلامتی متعددی دارد:

– ویتامین E : باعث شادابی و طراوت پوست می شود ، از ریزش و سفیدشدن زود هنگام موی سردر سنین پایین و میانسالی جلوگیری می کند.

– فیبر : با ترکیب شدن با آب روده ، حجم محتوی روده افزایش یافته و باعث احساس سیری می شود.

همچنین در درمان یبوست و کاهش کلسترول خون موثراست.

با مصرف روزانه فیبر میتوان از ابتلا به یبوست ، اختلالات روده بزرگ ، چربی خون ، ضعف اعصاب و ضعف عمومی و جسمی بدن پیشگیری کرد.

– ویتامین B به ویتامین اخلاق معروف است و باعث کاهش مشکلات عصبی فرد می شود.

ویتامین B۱ ( تیامین ) : کمک به سوخت و ساز کربوهیدرات ها، نقش در عملکرد عضلات، تاثیر در فعالیت سلول عصبی و کمک به هضم و گوارش.

ویتامین B۵ ( پانتوتنیک اسید ) : مقابله با استرس ، تولیدانرژی ، بهبود فعالیت غدد.

 

نظرات  (۳)

این محصول بینظیره

من استفاده کردم عالیه

واقعا عالیه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی